Nasuwa mi się jedna myśl - Dobry jest Katolickim odpowiednikiem fundamentalisty islamskiego...
Jego nienawiść wobec myślących inaczej niż on, jest tak silna, że gdyby nie prawo, bez wahania zlikwidowałby ich...
(2011/09/07 18:05)Witam :)
Ale wiesz, ja nikogo nie chce obrazac, robi to natomiast w wiekszości swoich postów Dobry. Czytam nasze forum z ciekawości i powiem Wam, że cieszę się, że ludzi o takich poglądach jak Dobry jest tak niewielu... Przez niego badziej przemawia partyjność a nie wiara... Bo nasza wiara na pewno nie jest przepelniona nienawiścią.
(2011/09/08 13:38)Po 1 Twoja bezpartyjność uwidacznia sie w Twoim avatarze "premier jaroslaw kaczynski";
po 2 nigdzie w moich postach nie uzylam epitetow w stosunku do twojej persony ale za to ty uzyles ich kilku: np: "schowaj się do budy . Paszła!!!" , "lecz się na nogi bo na głowę już zapóźno" etc.
po 3 jakbys nie zauwazyl cala dysputa nie toczy sie o Wiare tylko o Ludzi, którzy z kościoła zrobili maszynke do robienia pieniedzy, natomiast wiary katolickiej nie broni sie poprzez nienawiść i obrazanie ludzi... bo takimi metodami poslugiwali się inkwizytorzy, z tym ze oni mordowali i palili na stosie za przyzwoleniem Kościloa, ciekawa jestem co by powiedzial na to Jezus hehe
a Ty jestes zwykłym pseudokatolikiem...
Pozdrawiam.
(2011/09/08 14:22)Ach jak fajnie jestem w gronie fajnych ludzi. Dobry czy ty masz jeszcze siłę siedzieć i pisać te dyrdymały do usranej śmierci? Daj se na wstrzymanie weż czopek na hemoroidy...:)
Karol
(2011/09/08 15:50)Szczawiu pisze ze ja czasem obrazam ludzi. Tak obrażam tych którzy mnie obrażają, wrogów kościoła i wrogów Polski jakimi zawsze byli i pozostaną komuniści.
Morał z tego taki, że polemika z tym człowiekiem nie ma najmniejszego sensu.
Więc witam w kampanii skoro i tak juz w niej jestem ;)
(2011/09/08 17:15)Morał z tego taki, że polemika z tym człowiekiem nie ma najmniejszego sensu.
Nie moge się powstrzymac i napiszę - AMEN :)))))