To się nazywa Państwo w Panstwie...
Prawda nie zawsze sama się obroni... a temida jest ślepa...
Karol
(2012/06/24 16:04)Robroy, to co "napisałeś" to skąd Ci przyszło do głowy (z Expresu Sochaczewskiego) czy byłeś w dyskotece albo na parkingu !!! Ogarnij się i napisz co na ten temat myślisz, nie tylko kopiuj-wklej!!!
W sprawie wypadku (już śmiertelnego) to niebawem usłyszymy w uzasadnieniu sądu, dlaczego kierujący nie jest winny , " pieszy, będący pod wpływem alkoholu wtargnął nagle pod pojazd będący w ruchu wstecznym, kierowca wezwał służby medyczne w międzyczasie udzielając pierwszej pomocy. Pieszy, nie posiadający polisy OC za uszkodzenie auta ma zapłacić .......
Czekamy na efekt prokuratury, sądu i TVN może wreszcie sprawiedliwość będzie SPRAWIEDLIWA!!!
BRAWO STAW!!! TAK TRZYMAJ!!!!
Karol
(2012/06/24 23:00)Widziałem to zdarzenie na własne oczy i tak jak pisałem rano czego już nie ma bo zostało zdjęte powiadomiłem dziennikarza TVN 24 i sam jeżeli będzie potrzeba będę zeznawał.Ten facet został zabity z zimną krwią.Czekam na dziennikarza TVN.
Widziałem to zdarzenie na własne oczy i tak jak pisałem rano czego już nie ma bo zostało zdjęte powiadomiłem dziennikarza TVN 24 i sam jeżeli będzie potrzeba będę zeznawał.Ten facet został zabity z zimną krwią.Czekam na dziennikarza TVN.