Basiulka, nie zgadzam się z Tobą i mam prawo. Jak również mam prawo rozsądnie ZAGŁOSOWAĆ NA PANA OSIECKIEGO.
Żyjemy w wolnym kraju i masz również prawo nierozsądnie zagłosować na p.Osieckiego ;)
I nie musisz w każdym wątku tego ogłaszać, już przyjęliśmy to do wiadomości :).
Każdy ma prawo zagłosować na kogo chce, rozsądnie lub nierozsądnie. Tylko po cona każdym kroku innym zawracać tym głowę i to w dodatku krzykiem.
(2014/11/28 16:08)Takie traktowanie ludzi przez miejską władzę akurat wcale mnie nie dziwi, bidonizacja życia publicznego i białoruskie standardy stały się niestety normą w naszym mieście. I to na wyraźne życzenie pewnej grupy wyborców którym taka "pop-kultura" dyskusji odpowiada. Ale jest jeszcze cień szansy by ocalić miasto i to w niedzielę. Podziękujmy "czarnemu ludowi", co za pomocą strachu chce rządzić dalej miastem. Jak tego nie zrobimy to takie sytuacje z udziałem gości, kiedy to trzeba będzie się wstydzić za hospodara miasta, staną się nagminne.
Takie traktowanie ludzi przez miejską władzę akurat wcale mnie nie dziwi, bidonizacja życia publicznego i białoruskie standardy stały się niestety normą w naszym mieście. I to na wyraźne życzenie pewnej grupy wyborców którym taka "pop-kultura" dyskusji odpowiada. Ale jest jeszcze cień szansy by ocalić miasto i to w niedzielę. Podziękujmy "czarnemu ludowi", co za pomocą strachu chce rządzić dalej miastem. Jak tego nie zrobimy to takie sytuacje z udziałem gości, kiedy to trzeba będzie się wstydzić za hospodara miasta, staną się nagminne.
Co za dramaturgia, słowotwórstwo (bidonizacja), czarny lud, gość przed którym trzeba się wstydzić, któremu chyba bardzo się podobało, bo potem ucinał sobie z tym obciachowym burmistrzem miłą pogawędkę. Za pomocą STRACHU CHCE RZĄDZIĆ MIASTEM (może to Sauron!)
Teraz liczę na post drugiej strony w typie:
Paweł Masłowski, ten grzesznik nawrócony srogiej pokucie teraz oddać się musi i oczyszczon na łono jedynie słusznej prawdy przyjęty będzie!
Na co przeciwnicy rzucą:
Wąż go zwiódł! Czarny Pan chytry jest a sztuczki jego nikczemne!
potem rymowanki:
Nie żałuję głosu swego dla najlepszego burmistrza Osieckiego/Czubackiego (niepotrzebne skreślić)
Napięcie sięgnęło już teraz takich rejestrów, że chyba usiądę przy tym forum z popkornem tak do 24.00 :D